HTML

Túlélsz, pöcök.

A blog szól a mindennapjaimról, az egészséges életmódról, a táplálkozásról, sportról és néha kozmetikumokról.

Friss topikok

kezdődik

2014.02.03. 14:58 kelda888

Sziasztok!
Nos úgy néz ki, hogy én lennék itt a társszerző, aki beszállna Epres Málna mellé. Így elsődleges feladataim közé tartozik, hogy
1. csinálunk ennek a blognak egy dizájntot
2. csinálunk ennek a blognak egy nézettséget
Mindemellett én is szívesen és nagyon lelkesen vállalom az áldozat szerepét mindenféle házikészítésű kozmetikumok tesztelésében és előállításában. Speciális képességeim között van a természetes hajfestékek keverése (több kevesebb sikerrel). Minden túlzás nélkül elmondhatom, hogy rettenetesen béna és amatőr vagyok, ráadásul az a bátor fajta, aki annak ellenére, hogy nem ért hozzá, képes teljesen figyelmen kívül hagyni a receptet és csak úgy a belső (általában borzalmasan téves) megérzéseire hallgatni (ennek a legkellemetlenebb tünete, hogy iszonyú szagú a hajam a hennától és egyéb ecetektől).
Nade a legfontosabb mégis az, hogy valamilyen módon terjeszteni akarom a műanyag-mentes élet eszméjét és bíztatni mindenkit arra, hogy HOME-MADE, ugyanis akárhányszor ránézek a balzsamomra, amit inkább testápolónak használok, mindig elönt egy megnyugtató érzés: tudom miből van, hiszen én csináltam. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kekek.blog.hu/api/trackback/id/tr695795993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása