HTML

Túlélsz, pöcök.

A blog szól a mindennapjaimról, az egészséges életmódról, a táplálkozásról, sportról és néha kozmetikumokról.

Friss topikok

Tészta

2014.04.09. 13:18 Epres málna

Tegnap otthon hagytam a kajámat, ezért gondolkodás után a deáknál lévő tésztásnál vettem ebédet. Gluténmenteset kértem, negyed óra alatt készült el, mert külön vízben főzik, mint a többit :3
Hazaérve azon gondolkodtam, hogy itthon is lehetne ilyet csinálni, és eszembe jutott, hogy már olvastam máshol ilyet.

Ez a recept....aaaaw, kiváló!! Először használtam magamtól a tésztakészítő gépet itthon, és úgy tűnik, hogy fogom még. Mondjuk nekem jobban széttört apróbb darabokra főzés közben, de nem veszít emiatt érdemeiből. Tényleg gyorsan megvan, és remek. (Anyámnak nem ízlett, elég fancsali arcot vágott)

Kép nincs róla, mert úgy néz ki, mint a posztban, csak kevésbé szép :D

Szólj hozzá!

Címkék: recept teljes kiőrlésű diabetikus

Mesteri kerékpárút az Örsnél

2014.04.07. 15:54 Epres málna

Autósként tapasztalom, hogy milyen idegesítőek a biciklisták, amikor kerülgetni kell őket, miközben valamerre van nekik kerékpárút. Lássuk, milyen jó kerülőt tettem a múlt héten, hogy a bicikliúton menjek haza.
Füredi út-Rákospatak sarkáról akartam eljutni az Örsre, gondoltam megyek a Füredin, és kényelmesen végig tekerek rajta a Nagy Lajos király útig. Hazafele néztem a szép-friss-új kerékpárutat, így elindultam rajta. Tartott egészen a panel sarkáig (3 méter?), utána a panel mögött mentem a parkolóban. Később az Álmos sulinál elvesztem, mert abbamaradt a kerékpár út, ezért tétován vártam,h megelőzzön a mögöttem lévő csaj, hogy tudjam követni (szerencsére arra ment, amerre én).
Egy idiótaság a kerékpár út a panelek között. Legközelebb megnézem, hogy a Veres Péter úton nem lehet-e jönni Rákosfalva után egészen az örsig, mert ez így...nevetséges :D

2014-04-07_15h35_01.jpg

narancssárga - Füredi út
világoszöld - kerékpár út
sötétzöld - kerékpárút vége táblás sáv

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár

süti beállítások módosítása